Automobielen-Inkoop.nl

085-7600144

email info@automobielen-inkoop.nl

Whatsapp 0651493536

Auto Taxeren

  • Online Camper Taxatie
  • In 3 Eenvoudige Stappen
  • Wij Doen U Een Eerlijk bod
Inkoper van wij kopen campers

Auto Taxeren.

Bent u van plan uw Auto te verkopen? Laat dan eerst uw Auto taxeren. De waardebepaling van uw Auto is namelijk een belangrijke eerste stap in dit proces.

 

Door uw Auto te taxeren krijgt u een indicatie van wat uw Auto waard is. Deze taxatie kunt u het beste overlaten aan ervaren Auto-Specialisten. Automobielen-Inkoop berekent snel en betrouwbaar de waarde van uw Auto. Middels drie eenvoudige stappen weet u binnen 30 minuten wat uw Auto waard is.

Auto Taxatie.

Het Online Taxatie/Inkoop formulier biedt u de mogelijkheid binnen drie eenvoudige stappen uw Auto te taxeren. U krijgt van ons binnen 30 minuten een betrouwbaar en realistisch bod. Maar hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

 

Via het Online Taxatie/Inkoop formulier vult u in de eerste stap het kenteken in van de Auto die u wilt verkopen. Wanneer u dit heeft gedaan gaat u vervolgens naar de volgende stap.U vult de kilometerstand van uw Auto in. De kilometerstand is een belangrijk onderdeel in de waardebepaling van uw Auto.

 

In de derde en tevens laatste stap vult u uw gegevens in, zoals een geldig e-mailadres. Per mail ontvangt u vervolgens de prijs die wij voor uw Auto bieden. Op deze manier laat u eenvoudig uw Auto taxeren bij Automobielen-Inkoop.

 

U hoeft uw huis niet uit en u krijgt eenvoudig een idee van wat uw Auto waard is. Bent u tevreden met ons bod op uw Auto? Dan raden wij u aan uw Auto ook aan Automobielen-Inkoop te verkopen. Dit scheelt u onderhandelingen en tevens bent u snel van uw Auto af.

Telefonisch uw Auto Taxeren.

Bij onze Online Inkoop/Taxatie Formulier houden wij rekening met de standaardmodellen van uw Auto. Wanneer u extra onderdelen aan uw Auto heeft toegevoegd wordt dit niet meegenomen als wij het kenteken checken bij de RDW (rijksdienst voor het wegverkeer). Het is dus mogelijk dat de waarde van uw Auto nog hoger uitvalt als u via de telefoon uw Auto laat taxeren.

Auto Verkopen.

Wanneer u uw Auto heeft laten taxeren bij Automobielen-Inkoop verkoopt u eenvoudig de Auto meteen aan ons. Uw Auto meteen verkopen scheelt een hoop gedoe met onderhandelen over de prijs. Ook profiteert u hierbij van onze gratis haal- en brengservice.

 

Automobielen-Inkoop.nl opereert landelijk en is daardoor altijd in de buurt. Het bedrag dat wij overeenkomen voor uw Auto is het bedrag dat direct wordt uitgekeerd wanneer uw Auto wordt opgehaald. Op deze manier hoeft u niet op het geld te wachten.

Werkwijze.

U vult Online Verkoop/Taxatie formulier in of belt met 085-7600144 en meldt dat u een Auto heeft waar u van af wilt. Onze medewerker vraagt wat voor Auto het is en in welke staat hij verkeert. Meestal krijgt u dan meteen te horen wat de prijs is voor uw Auto. In sommige gevallen vragen wij u om een paar foto's te sturen ook kan het zo zijn dat wij de waarde pas kunnen bepalen als wij de Auto hebben bezichtigd.

 

Daarna maken we een afspraak voor het ophalen of afleveren van de Auto. Als u hem kunt brengen regelen wij uw vervoer naar huis met openbaar vervoer.

Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald of met een telefonische overboeking overgeboekt.

 

U wacht tot u de bevestiging van de bank heeft ontvangen dat het bedrag is bijgeschreven.

 

U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Vanaf dat moment bent u met dat vrijwaringsbewijs gevrijwaard van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade.

U bent van uw Auto af en u heeft een keurige prijs ontvangen, zonder enige moeite!
Wij Kopen Auto.

Automobielen-Inkoop.nl bestaat uit een team van ervaren Auto-Specialisten. Door onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbaar bod voor uw Auto. Bij Automobielen-Inkoop.nl verkoopt u uw Auto altijd voor een eerlijke prijs.